Frigoglass 3P produsele

3P Frigoglass a fost infiintata in anul 1993 cu scopul de a produce si livra produse la cele mai ridicate standarde pentru piata de mase plastice. Suntem situati in zona industriala din Iasi, Romania, iar activitatea noastra a inceput prin productia de navete de plastic pentru sticle si lazi agroalimentare. In cei peste 20 de ani de activitate am reusit sa devenim un producator important pentru piata de mase plastice cu parteneriate in intreaga lume.

Vezi Toate Produsele

Cinci elemente cheie sustin baza succesului si definesc avantajul nostru competitiv:

Calitate

Inalta calitate a materiei prime folosite si mentinerea culorii in timp cu ajutorul colorantilor si aditivilor speciali garanteaza respectarea standardelor internationale de calitate pentru intreaga gama de produse fabricate si comercializate de catre 3P Frigoglass.

Tehnologie

Echipamentele de inalta tehnologie includ 12 masini de injectie si 4 masini de imprimare serigrafica semi-automata produc aproximativ 5000 de tone de plastic anual, atat pe plan local cat si international.

Incredere

Increderea este nucleul succesului nostru: calitate ridicata si livrari la timp.

Experienta

Cei peste 20 de ani de experienta in piata de mase plastice ne ajuta sa facem fata oricaror provocari, ne plaseaza inaintea tendintelor curente si ne permit sa livram doar produse de inalta calitate, spre satisfactia clientilor nostri.

Prezenta Globala

Produsele din portofoliul nostru sunt distribuite in toata Romania si exportate unui numar mare de tari de-a lungul a trei continente.

Contact:

3P Frigoglass este situata in zona industriala a orasului Iasi. Pentru detalii suplimentare, folositi datele de contact:

 

 

 

3P Frigoglass

Adresa: Calea Chisinaului nr. 47A, 700719, Iasi, Romania

Telefon: +40 232 231 583

e-mail: 3p@frigoglass.com